observe – a journal for photographers

Thank you Maarten for writing about my photo journal!

Filmrolletje

Deze week zat er een kadootje van Kate van fabrikate in de brievenbus. Een door haar ontworpen notitieboek voor fotografen. Het equivalent van de EXIF informatie die een digitale camera opslaat en waarvoor veel analoog fotograferende fotografen een notitieboekje bij de hand hebben dat afhankelijk van de fotograaf wat consequenter of wat minder consequent (bij mij) ingevuld wordt dus. Maar in tegenstelling tot wat er in de meeste van die boekjes verschijnt, heeft ze ook veel plaats voorzien om nog leuke herinneringen bij de foto’s te schrijven. Een combinatie van een notitieboekje en een dagboek dus.

Het boekje is misschien wat te groot om altijd mee te nemen, maar het is zeker een leuk boekje om als dagboek te gebruiken voor de keren dat ik nog eens echt fotografeer en om me aan te zetten dat wat vaker te doen, want met twee kleine mannen en een nieuwe job lukt…

View original post 5 more words

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s